Scophius recruitment

Welkom bij Scophius recruitment

Diensten

Scophius recruitment biedt uw bedrijf alle mogelijke oplossingen om uw organisatie te ontzorgen. Wat het vraagstuk ook is; wij hebben de oplossing.

Van complexe recruitment trajecten, outplacement of payrolling, Scophius recruitment zorgt ervoor dat u zich in ieder geval geen zorgen hoeft te maken. Fullservice noemen we dat. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een gesprek aan. Stuur een bericht naar; info@scophiusrecruitment.nl


Onze diensten:

- werving & selectie / remote IT

- payroll service

- tijdelijk inhuur; ZZP of deta-vast

- inhouse service

- coaching, training en advies


werving & selectie / remote IT

Zoekt u de beste professionals in een vakgebied? Voor vaste rollen in uw organisatie kunt u gebruik maken van werving & selectie. Bij ons bent u aan het juiste adres. Scophius recruitment is het boetiek bureau van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken.

wat we beloven

Een effectief werving- en selectie proces dat puur gericht is op het vinden van de juiste kandidaat om de vacante positie in uw organisatie in te vullen. Hoe we dat doen? Graag bespreken we dat persoonlijk met u. Immers, iedere vacature uniek en vereist volle aandacht. Scophius recruitment maakt voor elke nieuwe vacature een op maat gemaakt wervingsplan naar aanleiding van uw wensen, behoeften, eisen en verlangen. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@scophiusrecruitment.nl

remote IT

Wij werken samen met onze partner Bkonnect aan remote IT. Het aantal vacatures groeit exponentieel. Echter het aanbod van goede developers die inhouse komen werken daalt. Hierdoor ontstaan een soort vacuüm waar de Nederlandse markt niet uit lijkt te komen. Deze schaarste zal alleen nog maar toenemen aangezien de meeste developers als ZZP'er gaan werken. De professionals die zich wel beschikbaar stellen hebben niet altijd de juiste kwaliteiten. Dus u blijft met een gigantische ontwikkel vraag zitten. GEEN NOOD; we hebben de oplossing voor u. Samen met Bkonnect werkt Scophius om dit probleem op te lossen door remote-it oplossingen aan te bieden. Wilt u uw development team laten groeien zonder risico? Wilt u uw primaire proces doorgang laten vinden met geteste, getoetste -en bewezen excellente kandidaten die u aan uw workforce kan toevoegen? De toekomst is vandaag!
Voor meer informatie kunt u mailen naar info@scophiusrecruitment.nl


- payroll Service

Scophius recruitment is voor veel werkgevers adviseur en specialist op het gebied van payrolling. Doordat onze backoffice dienstverlening ABU, VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd is, bieden wij u altijd de beste kwaliteit.

Scophius recruitment heeft al haar administratieve processen gedigitaliseerd. De urenregistratie en ondertekening van arbeids- en opdrachtovereenkomsten zijn hierbij inbegrepen. Dit is uniek in Nederland.

Het uitbesteden van uw payroll bij Scophuis recruitment biedt u vele voordelen. Ontzorgen, risicobeperking en flexibiliteit staan hierbij centraal. U doet uw eigen werving en selectie, maar met behulp van ons worden de contractuele en administratieve verplichtingen voor u uit handen genomen. Uw medewerker krijgt waar hij recht op heeft: een arbeidsovereenkomst met een beloningsregeling conform uw bedrijfsregeling of cao. Zo houdt u meer tijd over voor uw kernactiviteiten. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@scophiusrecruitment.nl


- tijdelijk inhuur; ZZP of Deta-vast

Zoekt u snel de beste professionals in een vakgebied? Voor tijdelijke inhuur in uw organisatie kunt u gebruik maken van onze ZZP of deta-vast service. Door ons uitgebreide netwerk van ZZP professionals heeft u snel -en eenvoudig de juiste persoon. Wij pre-screenen alle kandidaten op de door u aangedragen eisen. Alleen de echt geschikte kandidaten sturen we naar u door. Afhankelijk van uw tijdsdruk zetten we onze resources in. Zo zorgen we ervoor dat u zelfs dezelfde dag nog de juiste kandidaat aan uw bedrijf kan binden mocht dat nodig zijn.

Alle contractuele zaken worden u uit handen genomen door onze backoffice. U kunt zich volledig richten op uw primaire proces. De rest doen wij!

Bij deta-vast neemt onze backoffice het formeel werkgeverschap van u over. Uw medewerker krijgt waar hij recht op heeft: een arbeidsovereenkomst met een beloningsregeling conform uw bedrijfsregeling of cao. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@scophiusrecruitment.nl


- coaching, training en advies

Scophius coaching, training en advies is een praktijk voor coaching, counseling, training -en loopbaanbegeleiding, van waaruit mensen begeleid worden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De dienstverlening van Scophius is zowel gericht op het individu als op teams. We hebben ruime ervaring met coach -en counsel trajecten binnen het bedrijfsleven, scholen, non-profit instellingen en sportploegen. De reden van onze aanwezigheid begint bij de wens om, en de vraag naar verandering -en groei. Onze gecertificeerde coaches begeleiden uw personeel in diverse trajecten, afhankelijk van wat de ontwikkel/groei vraag is.

Onze aanpak is praktisch, gericht op samenwerking -en de intrinsieke en -soms nog verborgen- talenten en vermogens van mensen in uw organisatie. Vo
or meer informatie kunt u mailen naar info@scophiusrecruitment.nlKaart
Opbellen
E-mail
Info