Scophius recruitment

Welkom bij Scophius recruitment

Over Scophius recruitment


onze ambitie

Wij realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk stimuleert en ontwikkelt. 

Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, bevordert je ontwikkeling, heeft invloed op je financiële situatie en bepaalt je sociale status. Tegelijkertijd vormen mensen de belangrijkste waarde binnen organisaties. 

Remko Boel -


Scophius recruitment

Scophius Recruitment is van mens -en werk -en brengt, al meer dan 6 jaar, in  de BENELUX kandidaat en organisatie bijeenWaar sta je in je carrière? Voor welke uitdagingen staat je bedrijf? Dat is wat waar we graag met je over in gesprek gaan. Niet alleen omdat het ons een bestaan verschaft. Het is óók onze passie: het beste naar boven halen in mensen en organisaties.

ontstaan

Remko Boel, oprichter van Scophius, leverde in 2012 zijn allereerste kandidaat bij een banden gigant in België. Als echte ondernemer luisterde Boel naar zijn klanten, naar zowel het bedrijf als de kandidaat, en nam hij de tijd en de moeite om hen beiden persoonlijk te leren kennen. Op die manier wist hij zeker dat er uiteindelijk een goede match tussen kandidaat en organisatie zou ontstaan.

En zo doen we dat nog steeds. Alleen nu met allemaal zelfstandigen die directeur zijn in hun eigen domein. Wij geloven in de kracht van delen. En dat is precies wat we doen. Als de kandidaten nog niet precies weten wat ze willen beginnen we het proces bij Scophius Coach, Training & Advies. Gecertificeerde coaches begeleiden de kandidaten in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Afhankelijk van de behoefte bepalen we het startpunt.

Inmiddels hebben we diverse bedrijfsonderdelen die onder de Scophius vlag hun werkzaamheden naar tevredenheid van de klant uitvoeren:

  • Scophius recruitment
  • Scophius coaching, training en advies
  • Scophius assessment

de toekomst

Wij kijken graag naar vandaag. Vandaag leven, vandaag leveren, vandaag genieten en vooral vandaag hard werken. We hebben de ambitie om voor 2019 een nieuwe tak toe te voegen aan de Scophius familie. Volg ons op Facebook of Linkedin om deze ontwikkeling nauwlettend in de gaten te houden. Ik kan u alvast beloven dat het een uitdagende klus gaat worden. Door dit initiatief kunnen we onze klanten en kandidaten nog beter van dienst zijn. We houden u op de hoogte!


 


 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info