Scophius recruitment

Welkom bij Scophius recruitment

 

Voor werkgevers

Bent u op zoek naar vaste medewerkers of heeft u tijdelijk extra slagkracht nodig? Scophius recruitment is uw fullservice boetiek werving & selectie bureau. 

Op basis van uw behoeften, wensen en verlangen starten wij een w&s campagne op. We vinden de juiste kandidaat bij uw vacature.

Voor al onze diensten kijkt u hier
Scophius recruitment, uw werving- en selectiebureau voor vaste -en tijdelijke medewerkers

Zoekt u een nieuwe vaste medewerker voor uw organisatie? Scophius recruitment zoekt graag de juiste kandidaat voor u. Wij hebben de kennis van de (lokale) arbeidsmarkt, inzicht in talent -en de meest up-to-date kennis van sourcing. Met deze kennis zijn wij in staat een uitstekende match te maken tussen u en de kandidaat. Maandelijks vullen wij tientallen vacatures voor bepaalde of onbepaalde tijd in, waarbij wij rekening houden met uw wensen, ambities en de bedrijfscultuur. Wilt u graag eerst een klant van ons spreken? Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen.

Heeft u een vacature? Deze kunt u bij ons aanmelden door gebruik te maken van het aanmeld menu rechts op de pagina.

waarom Scophius recruitment? 

Scophius recruitment weet als geen ander wat er komt kijken bij de zoektocht naar de juiste medewerkers. We zetten ons netwerk en uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt in om tot de juiste match te komen. Met het grootste aanbod van kandidaten vinden wij de medewerker die past in uw organisatie. Wat u nog meer kunt verwachten?

  • diepe kennis van diverse branches
  • een effectief werving- en selectieproces
  • lokale kennis van de arbeidsmarkt
  • online arbeidsmarktcommunicatie trajecten 
  • mogelijkheid tot trainen, coachen -en begeleiden van potentieel nieuwe medewerkers
  • maatwerk per vacature
  • 100% toewijding
Kaart
Opbellen
E-mail
Info